Jocs infantils ceràmics de la plaça de l’Hort dels Corders

Denominació

Jocs Infantils ceràmics

Localització

Joc de l'Oca de Horts dels Cordes (Responsable técnico: Cristóbal Badenes).

Autor / Fàbrica

Ceracasa

Cronologia / Datació

2009

Dimensions

Taulells de 90x90 cm

Característiques tècniques
Gres porcelánico antilliscant. Grossària 14-15 mm. Reforç en la base amb nervis de 2 mm d'altura. El revers de la rajola presenta una costella adequada a la seua geometria anomenada Strongrib, dissenyat mitjançant el càlcul d'elements finits per a optimitzar les prestacions mecàniques del paviment. Aquesta investigació es va realitzar amb la col•laboració de l'I.T.C.
Descripció

Col•lecció Urban és un sistema integrat de paviments antilliscants en classes 1, 2 i 3 concebuda especialment per a espais urbans exteriors públics i semipúblics. Aquesta línia s’ha dissenyat tenint en compte la seua adaptació ergonòmica i els criteris del “Disseny Universal o Disseny per a Tots”. Per a això, la companyia castellonenca ha comptat amb la col•laboració dels experts de l’Institut de Biomecànica de València (IBV) i de l’Institut de Tecnologia Ceràmica (ITC).

Especialment dissenyats per a voreres, places, vials, bulevards, accessos exteriors, àrees d’espectacles, zones esportives, entorns humits, i totes aquelles zones que precisen un alt nivell antilliscant.

Les peces de paviment de CIVIS’AGORA es caracteritzen per la seua alta durabilitat i optimització per a disminuir les patologies més freqüents en aquest tipus de recobriments, i per a transmetre al ciutadà percepcions com la seguretat i el confort. Aquest model de gres porcelànic ofereix, a més, una excel·lent resistència als agents atmosfèrics, a causa de la seua porositat nul·la i gran duresa, sense que això implique una complicació afegida en la seua instal·lació, amb adhesius especialment desenvolupats per a aquest paviment (Fixersystem de TAU). A més, el seu manteniment és mínim i la seua durabilitat és superior als materials utilitzats convencionalment.

Galeria