Es podria dir que l’ús de la ceràmica en la història de la ciutat de Castelló pràcticament forma part del seu ADN. Castelló es converteix, en si mateixa, en un vertader museu d’arquitectura i art urbà, ja que els seus edificis presenten elements estructurals i decoratius ceràmics.

Rutasceramicas.castello.es és una plataforma d’informació i geolocalització, en què l’usuari pot seguir qualsevol dels tres itineraris que es proposen, mitjançant la seua ubicació en els mapes virtuals que el guien per la ciutat.

Com funciona

Pas a pas

Si decidiu descobrir les rutes fent un passeig, només caldrà que busqueu els codis QR que hi ha al llarg de tota la ciutat.

1

Escanegeu un dels taulells QR que trobareu a les voreres. Això us portarà directament a la pàgina de l’ítem escanejat.

2

Més avall podreu llegir tota la informació i la fitxa personalitzada de l’obra en què us trobeu. En la part inferior trobareu un menú.

La icona de la casa us portarà a la pantalla d’inici; la segona icona us permetrà llegir la fitxa de l’obra; la tercera us portarà a una galeria més extensa de fotografies de l’ítem visitat, i la quarta, a la seua localització.

3

Si feu clic sobre la icona d’ubicació, aquesta us mostrarà on es troba l’obra i la distància a la qual n’esteu.

Gràcies al sistema de geolocalització, en la pàgina principal del web podeu veure tots els ítems de la ruta en la qual us trobeu, perfectament localitzats al mapa.